Tannsenter.no
– Spesialist i tannhelsereiser fra Norge til Ungarn
 
 
UK Dentist
Registered

Hvorfor velge oss
 • Enestående all-inclusive klinikk
 • Hotell på stedet
 • Rimelig pris
 • 23 års erfaring
 • Høy kvalitet
 • Full garanti på vårt arbeid
 • Vi snakker english

Beste priser
 • - Konsultasjonspakke:  850.-
 • - Tannblekning: 2700.-
 • - Porselenskrone: 2100.-
 • - Implantat: 6800.-

Til prislisten »


Tannsenter på Facebook

Referanser

"Jeg kan smile igjen"

Jeg leste om klinikken på Internett i fjor høst og tok kontakt med Sofia på mail. Reiste så hit på en dags konsultasjon. Fikk prisoverslag på to forskjellige behandlingsmetoder.

Kom så ned og trakk 8 tenner. Gikk veldig fint.

Reiste hit 12. 01. 2012 for full behandling. Han satt inn 6 implantater og 21 porselenskroner. Hatt et veldig fint opphold: ingen smerter, dyktig tannlege, pene og rene rom, god frokost, hyggelige medarbeidere (Sofia, Renata og de andre). Har følt meg veldig trygg.

Kommer tilbake i Mai for siste finish. Gleder meg. Har hatt en koselig opphold.

Hurra! Jeg kan smile igjen!

Med hilsen,

Geir Ottesen


"Det vil dere ikke angre på..."

Da jeg måtte gjøre en større jobb i munnen, blev Norge utelukket pga. prisen, derfor valgte jeg Ungarn. Jeg så reklamen til Tannsenter på TV2, så er jeg her.

Nå er halve jobben gjort, og jeg angrer ikke.

Er det noen asom skal gjøre en jobb med munnen, kom til Tannsenter, det vil dere ikke angre på, her blir en tatt godt imot, og tannlegene er utrolig dyktige, og så er det to norsktalende sekretærer med hele tiden, så det blir ingen misforståelse, og til en pris, man ikke mister nattesovnen av.


Johan A. Lystad

"Kjempebra!"

Jeg fikk vite om dere via bekjente og nettsiden. Syntes nettsiden var informativ. Kontakten med Renata og Sofia via mail har jeg også opplevd som positiv og informativ.

Tannlegen, tannteknikerne, sjåføren, resepsjonistene og dama på kjøkkenet har jeg opplevd som hyggelige.

Lokalene og rommene var flotte.

Selve behandlingen hos tannlegen var smertefri og virker veldig profesjonell. Hvis resultatet og holdbarheten står i stil til dette, er det kjempebra!

Magnus Krokli

"Meget fornøyd"

Jeg valgte Tannsenter/Fedasz Dental ut fra flere ungarske tannklinikker. Dels pga pris, men også god forklaring på hvordan implantatene blir satt på plass og hvordan de fungerer.

Jeg er meget fornøyd med behandlingen, både av munnen og meg selv. Jeg kan absolutt anbefale andre å søke behandling hos Tannsenter.

Hans Kristian Tanum

"Jeg fikk tilbake over 4O.OOO nok fra Helfo..."

Jeg vil bare fortelle dere en god nyhet. Jeg fikk tilbake over 40.000 nok fra Helfo for tannbehandlingen hos dere. Så tusen takk for godt utført arbeide!

Min tannlege i Norge sluttet i sin praksis, og han anbefalte meg å ta kontakt med Ungarn ved å gå inn på tannsenter.no. Jeg har i løpet av de siste årene vært mye syk og har defor gått på tabletter som ga meg munntørrhet og dermed dårlige tenner. Da jeg tok kontakt med dere viste det seg at prisen var ca en tredjedel av prisen i Norge. At vi ble hentet av Jozef på flyplassen og kunne bo å få alt utført på samme sted var absolutt en grunn til at vi valgte dere, selvfølgelig i tillegg til prisen. At tidligere pasienter hos dere ikke har fått noe dekket av Helfo kan vel bero på at det ikke har vært noe sykdom med i bildet. Helfo sa helt klart at det måtte bekreftes både av min lege og tannlege at det var overveiende sannsynlig at de medisinene jeg hadde brukt hadde gitt munntørrhet. Og da jeg fikk bekreftet dette, og også sendte med rtg. bilder var alt ok.

Jeg er veldig godt fornøyd med jobben dere har gjort, og med servicen vi ble møtt med. Det at Sofia eller Renata var med og oversatte under behandlingen var absolutt et pluss!

Ellers får jeg mange komplimenter for de finne tennene jeg har nå.


En kjempefornøyd hilsen fra

Unni Storaas

tlf. 99 29 83 52


Kontakt

Fedasz Dental – Tannsenter.no

H-2085 Pilisvörösvár, Szent János u. 1/D

Phone: +36-26-332-250
E-mail: info@fedaszdental.hu

Impresszum