Tannsenter.no
– Spesialist i tannhelsereiser fra Norge til Ungarn
 
 
UK Dentist
Registered

Hvorfor velge oss
 • Enestående all-inclusive klinikk
 • Hotell på stedet
 • Rimelig pris
 • 23 års erfaring
 • Høy kvalitet
 • Full garanti på vårt arbeid
 • Vi snakker english

Beste priser
 • - Konsultasjonspakke:  850.-
 • - Tannblekning: 2700.-
 • - Porselenskrone: 2100.-
 • - Implantat: 6800.-

Til prislisten »


Tannsenter på Facebook

Rimelig implantatbehandling

Spar opp til 80% på implantatbehandling i Ungarn!

I fall av rehabilitering av tanntap er implantering den beste løsningen. Implantasjon er et odontologisk inngrep der tannlegen setter inn tannimplantater i kjevebenet for å erstatte manglende tenner.

Våre tannleger har årelang erfaring i dental implantering, to av dem har utdanning som implantolog. Tannsenter er førende i bruk av den mest avanserte implantatteknologien. Vi bruker kun implantater av den høyeste kvalitet fremstilt av IMPLANT DIRECT, en internasjonalt godtatt USA produsent. For din trygghet tilbyr IMPLANT DIRECT 10 års garanti på sine produkter.

Jeg vil ha mer informasjon om implantatbehandlingen

 

Et implantat er en erstatning for tannrøtter, laget av titan. Tannlegen implanterer det inn i benet. Titan er blitt brukt i mange år i tannkirurgien, og det er bevist at menneskelig vev og ben tolererer det bra.

Nesten alle typer tannmangel kan erstattes med implantbehandlingen, hvis pasientens anatomi er tilsvarende.

Typer av erstatning

Linjeplass mangel – når bare en eller to tenner mangler fra et uberørt hvelv. I dette tilfellet er kompensasjonen gjort ved hjelp av implantater uten å polere de sunne nabotennene, fordi supplementet er tilpasset  implantatet.

Flere mangler – når flere tenner mangler fra hvelvet. I dette tilfellet trenger vi flere erstatningsrøtter og en fast bro er foreslått for å sette på implantatene.

Global mangel – når alle eller nesten alle tennene mangler. Behandlingen avhenger igjen av pasientens anatomi. Derfor har vi flere muligheter å velge fra. Fra en hel rundtbro av porselen, en avtakbar helprotese – begge to festet til implantater – til den ikke så bekvem, ikke-festet avtakbar helprotesen. Dessuten er det mulig å lage en kombinasjon av den festet og ikke-festet versjonen hvis pasienten ønsker det.

Implantatbehandling – Før operasjonen er det behov for en grundig konsultasjon og undersøkelse når tannlegen bestemmer hvilken type implantater trenges for de valgte supplementene. Vi informerer pasienten også om hva slags behandling er nødvendig etter operasjonen.

En uke etter operasjonen tas stingene ut. Full helbreding tar 3-6 måneder, etterpå kan supplementene lages på implantatene.

For å ha et langvarig supplement, er det viktig å påse riktig munnhygiene og besøke tannlegen hvert år for kontroll. Supplementene som er bygd på implantater trenger ekstra oppmerksomhet når pusset. Vi anbefaler at du ber om råd fra  tannlegene våre.

En suksessfull implantatbehandling

En implantatbehandling er suksessfull når pasienten ikke har permanent smerte, heller ikke følelsen av et "fremmedlegeme" i munnen, dessuten at tannkjøttet rundt implantet er uten betennelse og implantatet er fast i benet.


Hvis du ønsker rimelig tannerstattning av høy kvalitet i form av implantatbehandling, velg Tannsenter og du kan spare opp til 80% på implantatbehandling i forhold til norske priser!

 

hos oss

i Norge

du sparer

Implantat

6800.-

21 000.-

14 200.-


Transport fra og til flyplassen

Vi tilbyr transport fra flyplassen ved ankomst og tilbake for pasienter som bor på hotellet vårt.

Hvorfor kan tannlege i utlandet være billigere enn i Norge?

Tannleger i utlandet har vanligvis lavere lønnkostnader, tanntekniske arbeider er billigere, mens avgifter og andre kostnader er også lavere. Hos oss på Tannsenter er tannlegekontorer, kirurgi, tannteknisk laboratorium og hotell i samme bygg. Derfor tilbyr vi så rimelige priser for alle pasienter.

Hvorfor Fedasz Dental?


Kontakt

Fedasz Dental – Tannsenter.no

H-2085 Pilisvörösvár, Szent János u. 1/D

Phone: +36-26-332-250
E-mail: info@fedaszdental.hu

Impresszum